Neftyanik vidare till final!

SKA Neftyanik – Dynamo Moskva

Det hände inte så mycket i den första halvleken i semifinalen mellan Neftyanik och Dynamo tills Yury Vikulin rev ned Dynamo-spelaren i straffområdet. Vladislav Tarasov klev fram för att ta straffen men sköt mitt på Victor Kamenev i mål. Det var i först i matchminut 30 som det blev mål men blev bortdömt på grund av att tiden i första halvlek var slut.

Halvlek: 0-0

Det tog inte långt tid in i andra halvlek innan matchens första mål kom – Yury Vikulin på hörna sköt mitt i målet men bollen letade sig förbi både målvakten och muren på mållinjen. Dynamo kom aldrig till ett riktigt farligt läge och kunde inte riktigt hota Neftyaniks försvarslinje. Det dröjde till minut 52 innan Iskheldin satte spiken i kistan för Neftyanik, när han snyggt vickade sig igenom Dynamo Moskva och avslutade till vänster om Artem Dranichnikov.

Slutresultat: 2-0