Bollnäs GIF starkast i finalen!

Bollnäs GIF – SKA Neftyanik

I matchens 5:e minut drog Artem Bondarenko i djupled och tog snyggt ned bollen och la in den i mål men målet blev bortdömd för offside efter diskussion mellan domarna. I minuten innan hade just Bondarenko ett skott i stolpen på hörna.

Efter att Vikulin hakat upp Daniel Mossberg i straffområdet blev Bollnäs tilldömda en straff som Mickelsson kyligt satte till vänster om Victor Kamenev, (1-0). 3 minuter senare var det dags igen – ett flipp från Hellmyrs klubba frispelade Mickelsson som enkelt utökade Bollnäs ledning till 2-0.

Neftyanik hade svårt att göra mål på den storspelande Virtanen i mål som stod för ett fler tar svettiga räddningar i första halvlek.

Halvlek: 2-0

Det han bara gå en minut in i den andra halvleken innan Neftyanik att reducera till 2-1, målskytt Bondarenko. 4 minuter senare var det dags igen för Bollnäs – den stekheta Mickelsson gjorde sitt tredje mål för kvällen även denna gång på lyft. Neftyanik som började komma igång efter sitt reduceringsmål fick ett bakslag av Bollnäs 3-1 mål men fortsatte att kriga på och det tog inte lång tid innan Maxim Iskheldin tryckte reduceringsmålet 3-2 från nära håll.

Bollnäs skulle inte vika sig för ryska mästarna – minuten efter Iskheldins mål svarade Bollnäs med ett riktigt snyggt spelmål. Bollnäs som levererade en otroligt fint offensiv bandy denna eftermiddag var inte nöjda än. 2 Minuter senare var det dags igen för MR. Mickelsson som på friläge gjorde sitt fjärde mål i matchen, i och med målet gick luften ur Neftyanik som sedan tog en time-out utan resultat.

Ett stort grattis till Bollnäs GIF till vinsten!

Slutresultat: 5-2