SKA Neftyanik vann över AIK i Kvartsfinalen

SKA Neftyanik – AIK

Ryska mästarna Neftyanik vann bekvämt över AIK. Det Alan Dzhusoev som inledde målskyttet i den 13:e matchminuten för Neftyanik – Alan kunde snyggt lägga upp bollen i krysset efter en fin framspelning av Maxim Iskheldin. Det dröjde till den 31:a minuten innan det andra målet kom, denna gång på hörna.

Halvlek 2-0

AIK höll sig kvar i matchen tack vare ett bra försvarsspel och en storspelande Bergwall. AIK fick ingen utdelning på sina chanser medan Neftyanik fortsatte att trumma på med sin fartfyllda bandy. Tidigt i andra halvlek kunde Erik Pettersson sätta dit 3-0 bakom Bergwall. I matchminut 45 och 51 kom två snabba mål som döda matchen helt – i slutet satte Yury Shardakov 6-0 och punktera matchen.

Neftyanik möter Dynamo Moskva i semifinal.

Slutresultat: 6-0