Summering av fredagens gruppspelsmatcher

Grupp A:

Vodnik och Baikal Energy har spelat klart. Baikal Energy är redan utslagna ur cupen efter tre raka förluster. En tuff match mellan Villa och Vetlanda som kommer avgöra gruppens slutställning. Vodnik ligger just nu tvåa i gruppen.

Grupp B: 

Dynamo Moskva avslutade med seger mot Broberg/Söderhamn under fredags eftermiddag och går obesegrad vidare till kvartsfinal. AIK vann derbyt över Hammarby med klara 6-0 på fredagskvällen och kniper andraplatsen i gruppen med bra målskillnad som borde räcka till vidare spel. Hammarby blir sist i gruppen med 3 förluster och Broberg/Söderhamn slutar på en tredje plats.

Grupp C:

Jenisej leder gruppen efter 6-5 seger över Västerås SK. Vänersborg och Västerås ligger båda på 3 poäng och finska Veiterä ligger sist med två förluster. Alla fyra lag har varsin match kvar under dagen.

Grupp D:

Neftyanik går direkt till slutspel efter tre vinster i grupp D och får vila sig i form till kvartsfinalen. SAIK slog Motala i nattmatchen mot lördag och har därmed chans att nå kvartsfinalspel efter 2 vinster men får avvakta tills övriga matcher är spelade.

Motala och Frillesås möts under lördag men båda lagen är utslagna ur cupen.

Grupp E: 

Bollnäs och Uralsk Trubnik ligger i topp i gruppen med samma poäng och möts i gruppfinal på lördag KL 14. Edsbyn och Åby/Tjureda är redan utslagna ur cupen men möts under lördagen i en sista match.