IFK Vänersborg skrällde mot Jenisej

Jenisej – IFK Vänersborg

Lördags tredje match blev en riktig rysare. Västerås SK, Jenisej och IFK Vänersborg kunde alla hamna på samma poäng vid vinst av Vänersborg. Då hade målskillnad vid inbördesmatcher varit avgörande och så blev det. Vänersborg inledde första halvleken bra trots ett tidigt underläge men det besvarade Joakim Hedqvist när han BOMBADE in bollen i krysset från distans.

Halvleksresultat 2-2

Andra halvlek inledde Jenisej starkast och tog snabb ledningen denna gång också med en BOMB i högra krysset från Dmitrii Makarovs klubba. Vänersborg tog en time-out som gav utdelning direkt – Robin Öhrlund klappar till bollen från nära håll och sätter den i målvaktens vänstra kryss. I matchminut 60 slår Jesper Öhrlund in returen på Emil Viklunds skott och avgör matchen.

Slutresultat: 3-4