16 lag klara för World Cup Bandy

De 16 lag som är klara för World Cup Bandy:

Sverige: Villa Lidköping BK, Västerås SK, Edsbyns IF, Sandvikens AIK, Bollnäs GIF, Hammarby IF, IFK Vänersborg, IFK Motala, Broberg/Söderhamn IF, Vetlanda BK.

Ryssland: Uralskij Trubnik, Dynamo Moskva, Neftyanik, Vodnik, Bajkal.

Finland: Veiterä.

Bajkal från Irkutsk är som 16:e lag klara för World cup i Sandviken. På grund av det stora intresset från lag som vill deltaga så förs det diskussioner mellan FIB och SAIK Bandy om att utöka antalet lag till 20.

”Det är positivt att det är ett stort intresse för World Cup i bandy. I avtalet med FIB så finns möjligheten att utöka antalet lag till 20 och vi tittar på den biten och återkommer med svar inom några dagar” säger SAIK Bandys klubbchef Rafi Markarian.

Beslut om detta tas inom några dagar.