Villa piggast i finalen

Den första halvleken präglas mycket av bolltransport och få riktiga chanser. Det riktigt kändes hur helgens fem tidigare matcher satt i både ben och huvud. Det dröjer dryga 22 minuter till det första målet. Villa tar ledningen genom Esplund efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

I början av den andra halvleken åkte Johan Löfstedt upp på vänsterkanten och skjöt bollen upp i krysset. Sandviken försökte komma upp i anfall mot Villa, som backade hem starkt och gick till flera motanfall. Joel Othen i Sandvikenmålet fick göra flera svettiga räddningar.

Efter 52 spelade minuter orkar inte Sandviken stå emot, och David Karlsson gör ett snyggt mål framspelad av Joakim Andersson. Sandviken får därefter två ganska snabba utvisningar, men lyckas trots det reducera till 3-1 på frislag. På tilläggsminutrarna visar Villa att de är piggare i benen och utökar ledningen till 4-1.