Vänersborg gruppsegrare efter dramatisk avslutning

IFK vänersborg stod till slut som gruppsegrare i grupp A. Sirius inledde bäst och ledde med 1-0 i halvtid.

Vänersborg som behövde minst oavgjort för att gå vidare jobbade på och fick utdelning nästan direkt i andra halvlek. Sirius ville dock inte ge sig, och i mitten på den andra halvleken så gjorde Kalle Mårtensson 2-1 till Sirius. Med 10 minuter kvar så sätter Jocke Hedqvist en straff för Vänersborg, och i det läget stod alla 4 lag i grupp A på 3 poäng, med Vänersborg som grupptvåa. Resultatet stod sig ända in i slutminutrarna, då Hedqvist återigen skjuter in bollen, denna gång på hörna. Även om Sirius försökte få till något i slutet så stod sig 3-2 och därmed vann Vänersborg gruppen och får möta Villa i den första kvartsfinalen ikväll. Den andra kvartsfinalen blir då Start mot Jenisej.