Broberg vidare till kvartsfinal

Hälsingederbyt mellan Bollnäs och Broberg/Söderhamn blev en överlägsen seger för Söderhamnslaget. Redan efter några minuter spelade Fritiof Hagberg fram Vadim, som lade upp bollen rakt i krysset. Även nästa mål tilldelades Broberg, efter ett delikatesslyft från Vadim fram till Martin Söderberg.

Broberg kändes hetare i matchen och hade bra struktur i sitt spel. Men nästa mål tillföll Bollnäs efter ett bra anfall, målskytt nyförvärvet Kasper Milerud. Snabb replik dock, Linus Forslund på hörnretur och 1-3.

Broberg var hetare än sin ärkerival även i den andra halvleken. Laget gick upp i en femmålsledning innan nye Bollnästränaren Svenne Olsson tog Time Out.

Slutsiffrorna skrevs också till 1-6, vilket betyder att Broberg redan nu säkrat avancemang till kvartsfinal. Motstånd och slutplacering i gruppen återstår dock att se. Vi kan i alla fall konstatera att Broberg ser intressanta ut inför fortsättningen.