Alla fyra lag kan gå vidare från grupp A

Efter en mycket tillknäppt och chansfattig första halvlek mellan Edsbyn och Vänersborg var det Edsbyn som gick segrande ur striden med 3-1, vilket innebär att alla fyra lagen i gruppen står på två poäng inför den avslutande omgången på lördag morgon.

Raffinerat !

Vänersborg tog ledningen tidigt i andra halvlek efter en hörna där Johan Koch höll sig framme och petade in bollen.

Efter målet var det ställningskrig och matchen stod verkligen och vägde.

I 40:e minuten fick Edsbyn straff och Jonas Edling stegade fram och klippte in kvitteringen till 1-1 och med tre minuter kvar av ordinarie tid gav han Edsbyn ledningen med 2-1, återigen på straff.

Vänersborg hade en boll som snurrade på mållinjen hos Edsbyn strax efter Edsbyns 2-1 mål men istället kontrade Edsbyn och Oscar Wikblad kunde fastställa slutresultatet 3-1 med ett lågt och välplacerat skott.