Vänersborg klarade Hawaiibandyn bäst

Vänersborg började matchen bäst och skapade flera bra chanser i början av den första halvleken. Bland annat bränner de ett friläge med knappt 3 minuter spelade. Start spelar upp sig i mitten av den första halvleken och får ett par frislag precis utanför Vänersborgs straffområde. Vänersborg inleder dock målskyttet och gör 1-0 då Mikko Lukkarila spelar fri Olle Berglund.

Den andra halvleken har ett bra tempo, där Start försöker komma ikapp. Vänersborg gör istället först 2-0 på frislag och därefter 3-0 med en hörna rätt upp i nättaket innan Start lyckas göra sitt första mål. Vänersborg replikerar dock omedelbart då Jocke Hedqvist gör sitt andra mål för dagen. Rena Hawaiibandyn utspelar sig på isen då Robin Öhrlund först gör 5-1 efter en uppåkning på vänsterkanten, innan Start reducerar till 5-2 efter en tilltrasslad situation i Vänersborgs straffområde. 5-2-målet var det 5:e målet på endast 7 minuters matchtid.

Vänersborg fortsatte ånga på och gör 6-2, men Start gav ändå inte upp utan satsade hårt framåt. Tiden räckte dock inte till utan Vänersborg segrade till slut.