Neftyanik sista laget till semi

Neftyanik blev sista lag till semifinal efter seger mot Uralsky Trubnik med 4-0 (1-0). Uralsky var aldrig riktigt nära utan Neftyanik fick en behaglig genomkörare inför morgondagens allvar.

I den 8:e minuten tog Neftyanik ledningen när Oleg Toestihin tog sig ner på vänsterkanten och slog ett inlägg som Artem Bondarenko tryckte in på volley. Utöver det vackra målet var det en ganska avslagen tillställning, och den första halvleken slutade 1-0.

Neftyanik utökade ledningen i den 39:e minuten efter en upprullning som renderade i öppet mål för Aleksandr Antipov. Neftyanik dominerade sedan helt efter målet och bjöd inte in Uralsky i matchen. Med fem minuter kvar kom spiken i kistan när Maxim Ishkeldin serverade en fri Pavel Ryazantsev som satte 3-0. Precis innan slutet skrev Yury Shardakov in sig i målprotokollet och slutresultatet skrevs till 4-0.

Neftyanik ställs mot Sandviken i morgondagens andra semifinal klockan 11:30.

Be the first to comment

Leave a Reply