Jenisej vidare till final

Jenisej inledde planenligt starkast i semifinalen mot Hammarby och hade efter knappa fem minuters spel mäktat med att sätta en hörna i nättaket och även gjort 0-2 genom en snygg frislagsvariant. I det här läget var det inte mycket som talade för Hammarby. Men vid knappa kvarten spelade så tar Kalle Spjuth ner en lyra i straffområdet och passar snett bakåt till Adam Giljam som sätter den i mål. Efter reduceringen vaknar Hammarby till liv och i den 22:a kvitterar man efter en åkning in från vänsterkanten längs kortlinjen av Kalle Spjuth som åter lägger in den snett bakåt. Den här gången är det Kasper Milerud som står på rätt ställe och kan lägga in den.

Vid det här laget har Jenisej helt tappat spelet, och verkar mer fokuserade på de egna misstagen än att få igång spelet igen. Hammarby fortsätter att skapa målchanser, men det blir inget mer innan halvtid.

I halvtidspausen verkar Jenisej ha pratat ihop sig. Det är ett helt annat spel man bjuder på i den andra halvleken, och Hammarby verkar inte riktigt orka hänga med i Jenisjes tempo när de drar igång åkningarna. Med kvarten kvar gör Erik Pettersson 2-3 och med fem minuter kvar tar Hammarby time out. Jenisje fortsätter dock att trumma på och Jenisej hinner med både 2-4 och 2-5 innan dommaren blåser av matchen.

Be the first to comment

Leave a Reply