Broberg gruppsegrare

Trubnik-Broberg

Broberg vann C-gruppen efter avslagen match mot Uralsky Trubnik. Trubnik inledde matchen bäst men det var Broberg som tog ledningen. Först kom 1-0 genom Martin Söderberg och därefter 2-0 på hörna genom Jonas Nygren. Efter målen tar Broberg över spelet. I slutet av andra halvlek skapar Trubnik några riktigt fina chanser, men de lyckas inte få in bollen.

I den andra halvleken utökar Broberg ledningen till 3-0 genom Martin Söderberg. Uralsky ville dock inte lägga sig, utan reducerade till 3-1 på straff och sedan 3-2 på stopptid efter ett snyggt mål av Viacheslav Markin. Närmare kommer de dock inte Trubnik utan blir tvåa i gruppen och får möta SKA Neftyanik i sin kvartsfinal. Broberg får genom gruppsegern spela mot grupptvåan i D-gruppen Sandviken klockan 22:10.

Be the first to comment

Leave a Reply