Rappt Baikal besegrade Västerås

I kvällens sista match besegrade Baikal Västerås med 3-1 (1-1) efter en jämn första halvlek och en andra halva där Baikal var numret större.

Västerås inledde starkast och tog rättvist ledningen i den 11:e minuten genom Simon Jansson som förvaltade ett friläge på bästa sätt. Baikal åt sig in i matchen och hade bud på kvittering flera gånger innan den till slut kom. Anton Shevtsov slog in en högerhörna i den 26:e minuten och det var 1-1 i halvtid.

Det går fort när Baikal kontrar, det blev Västerås varse i början av den andra halvleken. Det var återigen högerhalven Shevtsov som gjorde målet efter ett fint samarbete i hög fart med Ruslan Tremaskin. Det var mycket Baikal i början av andra och man utökade ledningen välförtjänt i den 41:a minuten. Tremaskin drev upp anfallet, återigen i väldigt hög fart, som avslutades av Nikita Ivanov i Andreas Bergwalls vänstra hörn. Baikal spelade sedan smart och det blev väldigt få chanser för Västerås under avslutningen av matchen, som slutade 3-1.