Magnus Muhrén: ”Vi gör en ganska medioker insats”

Neftyanik gick segrande ur den första gruppspelsmatchen mot Sandviken vars tränare Magnus Muhrén inte alls var nöjd efter matchen. Neftyanik tog ledningen efter några minuters spel och strax därefter kom kvitteringsmålet av en av Sandvikens unga talanger Hannes Edlund som slog in ett långskott strax utanför straffområdet. Sandviken tog sedan ledningen genom Christoffer Edlund som tog ned en lyra. Neftyanik kvitterade och ställningen 2-2 stod sig till halvtidsvilan. Sandvikens 3-2 kom på hörna knappa minuterna in på andra halvlek genom Daniel Berlin och därefter kvitterar Neftyanik. Matchen stod sedan och vägde ett tag och när Neftyanik gör 3-4 tar Sandviken timeout utan resultat. Matchen slutar med rysk seger 4-3.

Jag tycker vi gör en ganska medioker insats både offensivt och defensivt. Vi kom ned på jorden ganska ordentligt och möter ett riktigt bra lag naturligtvis men jag tycker att vi ska kunna göra det mycket bättre än vad vi gör så vi har en del att jobba på om vi ska kunna gå långt i den här cupen, säger Sandvikens tränare Magnus Muhrén efter matchen.

Sandviken möter på fredagen Vänersborg kl 19:00 och Magnus Muhrén blickar nu fram emot den matchen:

Det är full laddning nu, vi har ett helt dygn på oss och ska kunna komma fräscha i kropparna dit. Sedan handlar det om att komma upp i nivå, både individuellt hos spelarna och även att vi som lag gör det vi har bestämt att vi ska göra. Idag tycker jag att det redan från start är ett väldigt slarvigt passningsspel och vi har för långa bolltransporter. Defensivt stöter vi bort oss i tid och otid så vi får inte alls ihop vårt försvarsspel så vi har väldigt mycket vi behöver jobba på tills imorgon men å andra sidan så har det inte sett ut så här tidigare under säsongen så jag känner mig trygg i att vi kommer att lyfta oss tills imorgon.