Aktiviteter utanför isen under World Cup

Bara dagar återstår till världens största och mest prestigefyllda bandyturnering för klubblag där 16 lag gör upp om World Cup-titeln. Det kommer bli fyra dagar non-stop fest, musik och bandy.

Utöver 31 match av högsta nivå har vi laddat med ett restaurangtält utanför Göransson Arena med fullständiga rättigheter, mat och dryck, fri entré, underhållning och trubadurer. Under cupen kan du även lyssna på tränare i Speakers corner i restaurangtältet.

torsdagskvällen inleder vi med invigning av World Cup i bandy kl 19:00 och därefter spelar SAIK sin första match i turneringen. I halvtidspaus inviger vi SAIK-kioskerna som vi driver i egen regi från och med World Cup. De 100 första gästerna i halvtid får ett specialerbjudande i varje kiosk: kaffe och rulltårta för 20 kr. I restaurangtältet blir det afterwork med trubadur på kvällen.

Under fredagen går Sandvik-klassikern av stapeln för sjundeklassare där de på förmiddagen har föreläsningar och på eftermiddagen tävlar i tre grenar: fysiska övningar, skridskoåkning och en samarbetsövning. Prisutdelning sker sedan kl 19:00 vid isen. Därefter uppträder Julia Viktoria i restaurangtältet innan Partybandet Bröderna Volt drar igång.

lördagen kommer vi att ha fokus på barnfamiljer då vi har barnaktiviteter i foajén: lekar och försäljning med Spelexperten, ansiktsmålning med Mc Donalds, autografskrivning med spelare och godisregn. På lördag eftermiddag blir det sedan aktiviteter utanför arenan där Barrsätra Hembageri finns på plats. I tältet blir det ”Pre-game”-matchuppladdning med trubadur Marcus Backlund och i restaurangen i Göransson Arena erbjuds buffé både på lunch och middag under turneringen.

 

söndagen blir det fullt fokus på slutspelet med semifinaler på förmiddagen och sedan den prestigefyllda finalen kl 16:00 med efterföljande prisutdelning.

Hela programmet med tider hittar du här >>

Varmt välkomna till Sandviken och World Cup i bandy!