Västerås gruppsegrare

Västerås står som slutsegrare i grupp A. Det blev klart efter en övertygande insats mot Edsbyn, där segersiffrorna skrevs till 6-1. Edsbyn kunde aldrig på allvar hota de regerande svenska mästarna, som ser mycket intressanta ut inför slutspelet i cupen.

Redan efter 18 minuter hade Västerås en ledning med 3-0. Edsbyn tvingades till Time Out, och det blev aningen bättre för Hälsingarna. Men mål uteblev, och Västerås utökade istället sin ledning.

Edsbyn reducerade till 4-1 och försökte skapa lite spänning i matchen. Men Västerås var tunga att möta, och kunde gå ifrån till en komfortabel seger.

Nästa match i grupp A spelas nu mellan Broberg och Dynamo Moskva. Tar Broberg minst en poäng gör Söderhamnarna Västerås sällskap till kvartsfinal. För Edsbyn krävs att Dynamo Moskva vinner över Broberg, men inte med alltför stora siffror (då går Dynamo Moskva istället vidare).