Broberg till kvartsfinal

Dynamo Moskva är långt ifrån vad de engång varit. I årets upplaga av världscupen blev det ryska laget helt poänglösa. Gruppepilogen mellan Broberg och Dynamo slutade med en säker Brobergsseger med siffrorna 5-1. Broberg är därmed vidare till kvartsfinal.

Det var Broberg som förde matchen. Målchanser saknades inte, men ändå uteblev spelmålen. Ledningen med 1-0 kom på hörna där Erik Jonsson sköt bollen rakt upp i nättaket. Även om Broberg var det bättre laget, var ledningen endast ett mål. Det var först strax innan halvtid som Broberg utökade sin ledning till 2-0, återigen på hörna.

Andra halvlek blev mer eller mindre en transportsträcka. Dynamo Moskva kunde inte hota Söderhamnslaget, som gick ifrån till en seger med 5-1. Noteras kan att samtliga mål utom ett tillkom på fasta situationer.

Broberg får nu möta Sandviken i kvartsfinal ikväll kl 20.35.

1 Comment

Kommentarerna är stängda.