Programenlig seger för Hammarby

Hammarby-Botnia 4-1 (1-0)
Målskyttar Hammarby: David Pizzoni Elfving 2, Kasper Milerud, Jesper Jonsson
Målskytt Botnia: Jimi Heinonen

Hammarby hade som väntat inga större problem att avfärda Botnia. Men många hade antagligen förväntat sig något större siffror, efter Baikal Energy:s storseger igår mot just Botnia.

Även om det inte var någon tvekan om att Hammarby var det bästa laget i matchen, så var Botnia inte helt ofarliga. Stockholmslagets ledning var endast med 1-0 när ismaskinerna åkte ut för spolning och ”Bajen” kunde aldrig vara säker på sin ledning. Botnia glimtade till, och kunde hota det på papperet betydligt bättre svenska laget.

I den andra halvleken skruvade Hammarby upp några växlar, och kunde ganska enkelt gå ifrån till en säker seger. Men för att vinna morgondagens match mot Baikal-Energy krävs nog ytterligare några växlar…

Be the first to comment

Leave a Reply