Öppet i grupp A efter Brobergsseger mot Edsbyn

Edsbyn-Broberg 1-2 (1-0)
Målskytt Edsbyn: Daniel Liw
Målskyttar Broberg: Robert Dammbro, Adam Wijk

Eftermiddagens länsderby mellan Edsbyn och Broberg var inledningsvis en tillknäppt historia. Målchanserna var lätträknade och underhållningsvärdet mediokert. De flesta målchanserna hade Edsbyn, då främst efter dryga 20 minuter. Men bra räddning från Brobergsmålvakten Wasberg kombinerat med skott utanför målramen gjorde att ställningen fortfarande var 0-0. Det var först fem minuter innan halvtidsvilan som Edsbyn kunde ta ledningen med 1-0 på hörna.

Andra halvleken blev något roligare, för att inte tala om avslutningen som blev både het och spännande. Broberg kvitterade ganska omgående, och knappa tio minuter senaste kom ledningsmålet till 2-1. Det var långt i från att Edsbyn saknade chanser i matchen, för det fanns nästan i överflöd i slutet. Men Broberg kämpade och stod emot, och kunde vinna matchen med 2-1. Trots ett flertal på utvisningsbänken.

Gruppen är som sagt mycket öppen nu. Edsbyn, Västerås och Broberg har nu alla två poäng och avslutningen av gruppen blir mycket intressant.

Be the first to comment

Leave a Reply