En säker seger för Edsbyn

Edsbyn inledde spelet i World Cup med möte med det forna storlaget Dynamo Moskva som numera är ett lag med många yngre spelare och bara några få av det äldre gardet kvar. Matchuret hann inte ticka fram till två minuter innan Edsbyns finländska nyförvärv Tuomas Mättää presenterat sig två gånger fram till en 2-0 ledning, något som sedan skrevs till seger med 6-2.

Efter Edsbyns rivstart med två snabba mål hade laget även en hörna i ribban och en tredje boll inne i mål innan matchen var tio minuter gammal men något ytterligare mål i den första halvleken blev det inte.

I inledningen av den andra halvleken tändes hoppet för Dynamo med en tidig 1.2 reducering men glädjen blev kortvarig. Via två hörnor ökade Daniel Liw på till 3-1 och Daniel Burvall-Jonsson till 4-1 och Edsbyn hade därmed avgjort matchen.

Slutresultatet skrevs till 6-2 efter ett först ett spelmål av Jonas Edling fram till 5-2 och sedan 6-2 på ytterligare en hörna genom Mattias Hammarström

Be the first to comment

Leave a Reply