Jenisej vände och vann

Jenisej – Vetlanda 5-2 (1-2)
Målskyttar Jenisej:
Artem Arymetzyanov 2, Ivan Shevtcov 2, Almaz Mirgazov
Vetlanda:
Robin Folkesson, Johan Löfstedt
Regerande mästarna Jenisej inledde trevande mot Vetlanda BK och redan innan Robin Folkesson gav Vetlanda ledningen med 1-0 efter hörna hade de gulklädda hunnit med att missa två bra lägen. Jenisej kvitterade efter bolltapp av Vetlanda, men smålänningarna återtog ledningen när Johan Löfstedt slog in en hörna.

Vetlanda var i första halvlek det bättre laget och hade chanser nog för att gå till vila med en större ledning.

Andra halvlek hann knappt börja innan Jenisej tilldelades en straff som Artem Arymetzyanov slog i mål. I andra halvlek var Jenisej det betydligt bätttre laget, och när de på kort gjorde såväl 3-2 som 4-2 var matchen avgjord till ryssarnas fördel.

För Jenisejs del väntar härnäst Akilles, med Vetlanda ställs mot Bollnäs i vad som kan bli en avgörande match om vilket lag som ska följa Jenisej till slutspel.

 

Be the first to comment

Leave a Reply