Välmeriterade expertkommentatorer under gruppspelet

Tre expertkommentatorer från bandyns finrum med mycket stora bandykunskaper kommer vara bisittare under många av de kommenterade webbmatcherna. 13 av 24 matcher i gruppspelet sänds med kommentarer och samtliga slutspelsmatcher.

Svenske förbundskaptenen Svenne Olsson, förre förbundskaptenen Anders Jakobsson och Per-Anders Gustavsson, tidigare bland annat tränare för Villa kommer att vara experter vid sidan av kommentatorerna Kjell Anderstedt och Hasse Andersson under de 13 kommenterade gruppspelsmatcherna.

 

QUALIFIED COMMENTATORS IN GROUP STAGE!

Three expert commentators with very big bandy skills will be experts in many of the games on the webb. 13 of 24 matches in the group will be broadcasted with comments and all finals matches.

Swedish national coach Svenne Olsson, former national coach Anders Jakobsson and Per-Anders Gustavsson, former coach of Villa BK will be experts at the side of the commentators Kjell Anderstedt and Hasse Andersson during these matches.

Be the first to comment

Leave a Reply