Alla matcher livesänds på webben – flera med kommentatorer

Samtliga matcher under World Cup livesänds på webben. Matcherna kan du se i din dator eller surfplatta, direkt via FIB:s playkanal.

Matcherna produceras i samarbete med SAIK Bandy. Produktionen har en uppsättning av grafik och repriser i alla sändningar. Slutspelet kommer att kommenteras på engelska. Minst hälften av matcherna i gruppspelet sänds med kommentator och expertkommentator, övriga sänds utan kommentarer. I gruppspelet kommenteras ett urval av matcherna på svenska av Hasse Andersson och Kjell Anderstedt, båda med massor av radiosportsändningar bakom sig. Expertkommentator blir bland andra Anders Jakobsson, fd svensk förbundskapten. Öppningsmatchen Broberg-Västerås, torsdag kl. 11.00, kommenteras av Hasse Andersson och Anders Jakobsson.

Matcherna går att köpa styckevis eller i ett paket för hela helgen och du kan betala med kort eller faktura/banköverföring. Styckevis ser du matcherna för 59 kr eller 149 kr för hela helgen, live och i efterhand. För att köpa matcherna går du direkt till https://play.staylive.se/fib och skapar eller loggar in på ett redan befintligt konto. Kontot är kostnadsfritt, men du betalar för det du vill se på. Har du frågor eller vill du ha support? Besök https://play.staylive.se/support.

– – – – – – – – – –

All games at World Cup will be broadcasted live over the internet. You will be able to watch the games using your PC or phone at FiBs web-tv channel.

The matches are produced in collaboration with SAIK Bandy. The production has a set of graphics and replays. The play offs will be commented in english. At least half of the matches in the group stage will have live comments in swedish. The group stage-matches are commented by Hasse Andersson and Kjell Anderstedt, both with lots of sports broadcasts behind. Anders Jakobsson, former Swedish national coach, will participate as an expert commentator along with others.

Matches can be purchased individually or in a package for the whole weekend and you can pay by card or invoice / bank transfer. Piecemeal you see the games for 59 SEK or 149 SEK for the whole weekend, live and in retrospect.To watch the games you go to FiB’s web-tv channel at https://play.staylive.se/fib. You need an account, which is free and you only need an e-mail and your name to start an account. Got any questions or need support? Go to https://play.staylive.se/support – you will find the most common questions located there.

Be the first to comment

Leave a Reply